BEDRUKKEN

Laat al uw soorten kleding en overige textiel bedrukken. Ideaal voor bedrijven, organisaties, verenigingen, (motor)clubs en teams. Wij verzorgen altijd mooi en professioneel drukwerk met blijvende resultaten. Dit doen wij door middel van verschillende technieken. Altijd kwaliteit, altijd op maat!

Kleding bedrukken van A tot Z

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden wanneer het om textiel bedrukken gaat. AJ Designs is specialist in bedrukking en daarmee uw adres om werkelijk alle soorten en maten textiel laten bedrukken. Onze dienstverlening bestaat uit o.a. de volgende mogelijkheden:
• Bedrijfskleding / Workwear
• Merchandise / Lyfestyle
• Sportkleding / Sportwear
• Fashion / Private Label
Kortom: alles van een simpel shirt bedrukken tot een tas bedrukken kunt u met gerust hart aan ons overlaten.

Specialist in bedrijfskleding bedrukken

Representatieve en herkenbare kleding nodig voor uw bedrijf? AJ Designs levert u professioneel bedrijfstextiel tegen een scherpe prijs! Bij ons vindt u een enorme collectie met T-shirts, polo’s en overhemden tot en met maar liefst maat 7XL. Alle kledingstukken kunnen wij, dankzij onze samenwerking met productiebedrijven, geheel naar uw wensen aanpassen. Maar daar houdt ons maatwerk niet op. Zo zijn massaproductie en enkelstuks beide mogelijk. En wellicht nog wel het belangrijkste: er zijn eindeloos veel kleuren beschikbaar en wij kunnen al uw gewenste details verwerken. Zo leveren wij u een unieke outfit om de exclusiviteit en identiteit van uw onderneming te benadrukken.
Te allen tijde doen wij er alles aan om u te ontzorgen door de complete kledinglijn van A tot Z te regelen. Uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo, website, slogan of een afbeelding kunnen wij zonder bijkomende kosten drukken. Indien u nog geen logo heeft, kunnen wij deze voor u ontwerpen. Kortom: AJ Designs is vakkundig, volledig én voordelig.

Altijd bedrukking op maat

Kleding bedrukken kan bij ons op diverse manieren, afhankelijk van wat uw wensen zijn en wat voor resultaat u voor ogen heeft. Onze klanten genieten in ieder geval altijd van een totaalpakket, wat wij aan kunnen bieden. U heeft de keuze uit de volgende druktechnieken:

Zeefdruk: hiermee belichten we de afbeelding per kleur in een zeef, waarna we deze op de kleding spannen en de inkt onder druk aanbrengen. Voordelen: goedkoop, een hoge resolutie en makkelijk voor grote oplages.

Direct To Garment  ( DTG ): hiermee printen wij uw logo direct op textiel. Deze techniek wordt alleen toegepast op katoen. Iedere afbeelding, foto of logo is mogelijk. Zelfs het bedrukken van een geborduurd logo is mogelijk en geeft een unieke uitstraling. De print op het textiel is niet voelbaar.

Direct To Film ( DTF ): bij deze techniek gebruiken wij de DTG printer om transfers te printen op een film. Zodra deze geprint zijn klunenn wij deze op ieder item voor u bedrukken. Zelfs de kleinste details zijn hiermee mogelijk. Perfecte techniek om bijvoorbeeld neklabels te printen. De print voelt zeer fijn aan en niet plastic.

Transferdruk Direct To Media ( DTM ): bij deze techniek printen we het ontwerp met een EcoSolvent printer op speciaal materiaal, om dit vervolgens met behulp van hitte op het betreffende kledingstuk aan te brengen. Voordelen: goed toepasbaar op flexibele materialen en ongebruikelijke plaatsen, leent zich goed voor opdrukken met veel details en kleuren. Tevens hebben wij speciale materialen voor een 3d effect zoals Brick en Puffy. Ook een glitterfolie hebben wij in ons assortiment zitten welke full color bedrukt kan worden.

Sublimatie: sublimeren is naast full color drukwerk een specialistische techniek, waarmee wij ervoor zorgen dat de print volledig in de vezels trekt. Voordelen: het ontwerp is echt onderdeel van het textiel, gaat lang mee. Deze druktechniek is alleen toepasbaar op 100% wit polyester. Wij hebebn de mogelijkheid om deze techniek toe te passen voor custom designed shirts. Denk aan full cover print over het gehele shirt. Minimale afname van tailer made shirts zijn 25 stuks.