Bedrukken

Onze diensten

Bedrukken bij AJDN

Kleding Bedrukken: Maak Uw Statement met Gepersonaliseerde Ontwerpen

Welkom bij AJ Designs Nederland, uw toonaangevende specialist in kledingbedrukking. Of u nu uw bedrijfslogo wilt promoten, een evenement wilt herdenken of gewoon uw unieke stijl wilt uitdrukken, wij transformeren uw visie naar hoogwaardig bedrukte kleding.

Waarom Kiezen voor Onze Kledingbedrukking?

Bedrukte kleding is niet alleen een modeverklaring, maar ook een krachtig communicatiemiddel. Van T-shirts tot hoodies, onze geavanceerde druktechnieken zorgen voor heldere, duurzame en levendige prints die opvallen.

Ons Assortiment

Wij bieden een breed scala aan kledingopties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Kies uit diverse stijlen, kleuren en materialen en laat ons uw idee tot leven brengen.

Ontwerp en Inspiratie

Geen eigen ontwerp? Geen probleem! Ons team van getalenteerde designers kan u helpen met het creëren van opvallende en originele ontwerpen die uw boodschap overbrengen.

Duurzame Bedrukking

Wij geloven in kwaliteit. Onze drukprocessen garanderen dat uw ontwerpen was na was helder blijven, zonder te vervagen of te scheuren.

Laatste Trends en Tips

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends in kledingbedrukking en krijg tips over hoe u het meeste uit uw bedrukte kleding kunt halen op onze blog.

Direct To Garment

Direct to Garment (DTG) is een moderne druktechniek waarbij een printer rechtstreeks inkt op textiel aanbrengt, vergelijkbaar met hoe een gewone inkjetprinter op papier drukt. DTG is ideaal voor gedetailleerde en kleurrijke ontwerpen en maakt het mogelijk om kledingstukken snel en in kleine hoeveelheden te bedrukken zonder de noodzaak van opzetkosten zoals bij traditionele zeefdruk. Het resultaat is een hoge resolutie afdruk die zacht aanvoelt op het textiel en geschikt is voor zowel korte als lange productieruns.

Direct To Film

Direct to Film (DTF) is een recente innovatie in de textieldruktechnologie waarbij ontwerpen rechtstreeks op een speciale film worden geprint met behulp van inkjetprinters. Deze film wordt vervolgens, samen met een smeltlijm, op een kledingstuk aangebracht onder hitte. Na het aanbrengen wordt de film verwijderd, waardoor het ontwerp achterblijft op het textiel. DTF maakt full-color, gedetailleerde prints mogelijk zonder de beperkingen van traditionele zeefdruk, en het is vooral geschikt voor korte productieruns en complexe ontwerpen.

Direct To Media

Direct To Media (DTM) is een Transferdruk met vinyl houdt in dat ontwerpen worden geprint en uitgesneden uit gekleurde op speciaal vynil en vervolgens met behulp van hitte op kledingstukken worden overgebracht. Dit proces maakt gebruik van een hittepers om het vinyl stevig op het textiel te bevestigen. Vinyl transferdruk is ideaal voor ontwerpen met één of full color kleuren, zoals namen, nummers en logo's. Het resultaat is een duurzame, flexibele en heldere afdruk die goed bestand is tegen wassen en slijtage.

Zeefdruk

Zeefdruk, ook wel serigrafie genoemd, is een traditionele druktechniek waarbij inkt door een fijnmazig gaas wordt gedrukt om een ontwerp op een oppervlak, zoals textiel, over te brengen. Elke kleur in het ontwerp vereist een aparte zeef. Het proces is ideaal voor het produceren van grote hoeveelheden kledingstukken met hetzelfde ontwerp. Zeefdruk staat bekend om zijn duurzaamheid, heldere kleuren en vermogen om dikke lagen inkt aan te brengen, waardoor het een populaire keuze is voor T-shirtbedrukking en andere textieltoepassingen.