Personaliseren van textiel onder een dak

Borduren, bedrukken en graveren onder een dak. Bij ons is het mogelijk. Wij ontvangen onze klanten in onze showoom en kunenn het gehele traject tot het eindresultaat aanbeiden.

Kwaliteit en Communicatie super belangrijk wij denken mee!

Al onze diensten bieden wij aan per stuk, maar ook grote oplages is voor ons geen probleem. U betaald bij ons geen opstartkosten of instelkosten. 

Graphic Design

Onze designers hebben meer dan 25 jaar ervaring en verstaan hun vak. Het oredesignen van een logo of compleet ontwerpen van een logo is niet hun werk maar hun passie. Ons team staat voor kwaliteit en helpen u graag met het ontwerp van uw logo / huistijl of webdesign. Ook voor het hosten van uw website / webshop of registreren van uw domeinnaam bent u aan het goede adres.

Borduren

Met onze industriele borduurmachines hebben wij de mogelijkheid enkele stuks maar ook grote oplages van een borduring te voorzien. Het ontwerpen van een borduurkaart tot het productie proces is bij ons in goede handen. Wij vervaardigen badges op verschillende materialen voor een uniek resultaat. Ook 3d borduren van caps of teksten op textiel behoort tot de mogelijkheden.
Wij werken veelal voor brands en hebben daardoor geen portfolio online. Wij borduren voordat wijd e productie starten altijd een sample voor u.

Bedrukken

Voor ieder textiel is een geschikte vorm voor bedrukken. Met 4 verschillende druktechnieken hebebn wij alles in huis om uw logo of afbeelding te bedrukken op ieder soort textiel. Bedrukkken is inn verhouding vaak goedkoper dan borduren en wordt daardoor veel toegepast On Demand. Onze druktechnieken scheuren niet en zullen lang mee gaan voor een professioneel resultaat.

U bent opzoek naar de beste print techniek On Demand Wij hebben verschillende druktechnieken SUFFIX

Iedere druktechniek is uitgekozen voor zijn kwaliteit. Let op: iedere techniek heeft voor- en nadelen. In overleg vinden wij de beste kwaliteti op ieder product.

01

DTM ( Direct To Media )

Deze techniek wordt afgedrukt in RGB. De bestanden die hiervoor nodig zijn .ai, .eps en .pdf. Wij hebben een printer met 8 kleuren, waarmee wij iedere kleur kunnen bedrukken. Deze techniek maakt gebruik van verschillende soorten Media waarna deze op het textiel worden gedrukt. Zo wordt deze techniek veel toegepast op vynil, maar ook specials zoals rubber en puffy voor 3d effect. Deze druktechniek kan tegen een stootje.

02

DTG ( Direct To Garment )

Deze techniek wordt afgedrukt in RGB. De bestanden die hiervoor nodig zijn .png. Met de print kunnen ook foto’s worden bedrukt. De afbeelding / logo welke direct op het textiel wordt gedrukt is bijna niet voelbaar en geeft een luxe look & feel. Wij adviseren deze printtechniek niet anders te wassen dan 30 graden en het gebruik van een droger is niet aan te raden. Voor print On Demand is dit de meest voorkomende druktechniek.

03

DTF ( Direct To Film )

Deze techniek wordt afgedrukt in RGB. De bestanden die hiervoor nodig zijn .png. Met de print kunnen ook foto’s worden bedrukt. De afbeelding / logo welke direct op een speciale film wordt gedrukt kan later geperst worden op ieder soort textiel. Deze techniek wordt veel toegepast voor print met kleine details zoals neklabels. Voor print On Demand is dit de meest voorkomende druktechniek om labels of logo’s te produceren. De logo’s geven een zachte touch op het textiel.

04

Sublimatie

Sublimatie prints worden alleen toegepast op 100% wit polyester. Wij hebben de mogelijkheid om sportkleding te sublimeren en custom designs te maken All over Sublimatie genomend. Dit houdt in at het complete shirt wordt egdrukt met uw design. De print is niet voelbaar en nagenoeg onverwoestbaar. Deze techniek passen wij veel toe bij voetbalshirtjes of andere team sporten. Indien u geintresseerd betn in de mogelijkehden custom sublimatie shirts leveren wij al vanaf 25 stuks.

Heeft u nog vragen of wil u weten wat ons team voor u kan betekenen.