MOTORCLUBS ZIJN BIJ AJ DESIGNS OP HET JUISTE ADRES

Vele motorclubs zijn u al voorgegaan en hebben colors laten borduren bij ons. Afgelopen jaren hebben wij onze kwaliteit voor zich laten spreken door over de hele wereld aan verschillende motorclubs colors te leveren. Wij bieden u een totaal pakket, want wij kunnen ook shirts, sweaters en hoodies bedrukken met jullie colors en/of support logo’s erop. Maar ook de support kleding kunnen wij voor u vervaardigen. Wij maken u badge in uw maat en exclusief voor u en uw vereniging. Grote rug patches kunnen we ook per stuk maken. Wilt u ook zo’n mooie Biker Patch laten maken? Neem dan contact met ons op, ons team staat u graag te woord.

Wij zijn de experts in het maken van bikerpatches van de hoogste kwaliteit. Daarnaast weten wij als geen ander hoe we logo’s en ontwerpen van motorverenigingen om moeten zetten in prachtige (rug)badges.

Bij motorclubs zien we vaak dat leden leren hesjes dragen die meerdere emblemen bevatten. Colors of colours staat voor de clubkleuren van een motorclub. Vaak worden hiermee de rug emblemen van een motorclub bedoeld. Een complete color bestaat uit 3 of 4 delen: een top rocker, bottom rocker en een center logo waar vaak het logo van de club te zien is. Leden hebben verder vaak aan de voorkant van hun hesje nog een aantal borstemblemen. Wij hebben al veel van deze prachtige sets mogen maken.

Bikers van over de hele wereld weten ons inmiddels al jaren te vinden. Want hoe kun je beter de trots van de club uitdragen dan met een eigen ontworpen club patch? Zo krijgt ook jouw club de uitstraling die het verdient. Of het nu gaat om een borstembleem, een mouwlogo of een full size rug patch, wij maken het in ieder gewenst ontwerp en vorm. Biker patches kunnen volledig geborduurd worden, een andere mogelijkheid is om de biker-ontwerpen op verschillende materialen te borduren voor een duurzame uitstraling. Wat de keuze ook wordt, we zorgen ervoor dat de badges tot in detail overeenkomen met het ontwerp. Aanvullende wensen zijn bij ons geen probleem. We kunnen ook een afspraak maken om de details persoonlijk te bespreken.

We ontvangen graag een ontwerp of een logo zodat we een passend advies kunnen geven. Om onze klanten snel te helpen, maken we gebruik van drie makkelijke stappen:

1. stuur ons een ontwerp of logo met de afmetingen en de aantallen. Binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvende offerte.
2. Na akkoord op de offerte maken we een voorbeeldbestand en een proefversie van de motoremblemen.
3. Zodra de proefversie gereed is, plannen we een afspraak in om de details te bespreken. Na goedkeuring maken we de rest van de badges.

Ook kunnen wij u ondersteunen met het ontwerpen van een nieuw logo. Onze designers helpen u graag verder.