On demand

Stap 1

Aanvraag

Leuk om te horen dat je een eigen kledinglijn wenst te starten. Wij kunnen veel voor je betekenen en iedere klant heeft eigen wensen. Graag vernemen wij alvast je ideeën en wensen om ons voor te bereiden op specifieke behoeftes.

Stap 2

Langskomen in onze showroom

Vervolgens kan je bij ons in de showroom langskomen om al jou ideeën uit te werken op papier. Je kan hier verschillende stoffen voelen, kleuren uitkiezen, eerder geproduceerde items passen en meten etc.

We zullen hier samen de tech packs maken en eventuele designs af maken. Ook zul je tijdens dit gesprek advies krijgen hoe je het opzetten van je kledinglijn het beste aan kan pakken. Wij zitten al een lange tijd in de textiel branche en weten uit ervaring wat wel en niet werkt.

Stap 3

Offerte

Wij gaan aan de slag met de besproken wensen

Wij zullen de kosten berekenen van het personaliseren en de gewenste kleding. Indien de kleding zelf wordt aangeleverd zullen wij ook de kosten in rekening brengen voor opslag. Ook de verzendkosten en de kosten voor de verpakking zullen in de offerte worden opgenomen.

Stap 4

Productie fase en koppeling

Nu alles duidelijk is voor beide partijen kunnen we de webshop koppelen aan ons bestel systeem voor een geautomatiseerde workflow en kunnen de gewenste afbeeldingen worden geupload naar onze server.

In de tussentijd worden de gewenste items besteld en kan er een datum geplant worden dat de webshop online gaat. In deze fase kan er ook een testorder gedaan worden en samples besteld worden.

Borduren en bedrukken

On demand je kleding merk bestellen

Een mooie aanvulling op dropshipping is on demand personaliseren van merkkleding.

Labels

Gepersonaliseerde labels met merknaam of logo en gegevens van de klant.

Verpakking

Gepersonaliseerde verpakking zoals jij dat wenst.

Verzending

Wij verzenden wereldwijd en de verzending is verzekerd.

Veelgestelde vragen
Is On Demand voor mij

Heb je een vraag?

Ook benieuwd naar de mogelijkheden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Afhankelijk van de wensen. Begint het proces veelal bij ons in de showroom. Het bespreken van de wensen en de mogelijkheden. On Demand is maatwerk

Alle bestellen voor 15:00 uur worden dezelfde dag verzonden.

Ja, wij bedrukken en borduren on demand. Alle diensten leveren wij per stuk.

On demand is de toekomst

Binnen enkele dagen online en beginnen met verkopen.

Urgent?

Bel ons +31 (0) 85 130 46 14

ontvang binnen 24 uur een voorstel