UW MERK IS IN GOEDE HANDEN

Wat kunnen wij voor uw merk betekenen. U heeft een goed concept en u bent opzoek naar een leverancier om uw ideeën in werkelijkheid te brengen. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Borduren en bedrukken on demand is waar wij in zijn gespecialiseerd.

SHOWROOM

In onze showroom vindt u voldoende kleding om uw merk te verwezenlijken. Al onze kleding is niet voorzien van een label en daardoor uitermate geschikt om te personaliseren voor uw merk. In onze showroom kunnen wij samen met u uw merk en ideeën bespreken. Hier kunt u verschillende stijlen passen en kleuren zien. Tevens kunt u ook de geweldige kwaliteit voelen van onze complete organische kleding.

DESIGNERS

Na uw bezoek aan onze showroom kunnen wij u voorzien van alle digitale informatie. Zo kunnen wij voor u de mockups en packshots aanleveren van al uw gewenste producten. Deze afbeeldingen kunt u gebruiken voor uw webshop. Heeft u een logo of een idee dan kunnen onze designers deze voor u uitwerken. Mocht u dat zelf niet lukken. Wij zijn er voor u.

OFFERTE

Uiteraard wil u weten waar u aan toe bent. Hoeveel kunt u berekenen aan uw klanten en hoeveel marge heeft u. Veel vragen die we kunnen beantwoorden met een offerte. Nadat u een keuze heeft gemaakt. Wij bekent zijn met uw logo’s en de gewenste afmetingen en plaatsingen. Welke techniek er het beste bij u en het merk past. Kunnen wij geheel vrijblijvend een offerte opmaken. U betaald bij ons geen opstartkosten of instelkosten. Wij berekenen voor het drukwerk alleen de hoeveelheid inkt wat nodig is of het materiaal wat gebruikt wordt. Voor borduren berekenen wij alleen het aantal steken. In vele gevallen zal dit een wat vreemde prijs opleveren. Maar op ten duur zal u zien dat wij van dag 1 u de laagste prijs bieden zonder bedragen af te ronden. Hierdoor zal u op langer termijn al snel meer geld verdienen.

COMMUNICATIE/KWALITEIT

Communicatie en Kwaliteit zijn twee belangrijke punten binnen ons bedrijf. Zo zijn wij altijd bereikbaar via whatsapp en zijn wij telefonisch bereikbaar gedurende onze openingstijden. Wanneer u de offerte heeft goed gekeurd dan is alles gereed om te starten. Wij blijven u op de hoogte houden van de gang van zaken. Denk aan voorraad en het productie proces.

VOORRAAD

Wij zorgen voor voorraad van uw merk. Op deze manier kunnen we al snel starten met leveren. Wij streven ernaar om alle bestellingen voor 15:00 uur dezelfde dag te verzenden. Voorraad is voor onze rekening. U heeft geen investering te doen in voorraad daar zorgen wij voor.

DROPSHIPPING

Uw bestelling wordt verzonden zoals u dat wenst. Uw bestelling komt bij ons binnen en wordt gepersonaliseerd zoals u dat wenst. Zodra de bestelling klaar is wordt deze ingepakt en verzonden naar uw klant uit uw naam. Onze verzenddozen zijn van gerecycled karton en worden voorzien van uw logo.