3D Borduren

3d Borduren

3D borduren: Levendige ontwerpen met een tastbare diepte

3D borduren, ook wel bekend als puff borduren, voegt een unieke tactiele dimensie toe aan traditioneel borduurwerk. Deze techniek maakt gebruik van een schuimrubberen onderlaag die onder de bovenste steken wordt geplaatst, wat resulteert in een verhoogd, driedimensionaal ontwerp. Hier volgt een uitgebreidere omschrijving: "3D borduren tilt de kunst van traditioneel borduren naar een hoger niveau door een tastbare diepte en structuur toe te voegen aan ontwerpen. Door het inbrengen van een schuimrubberen laag onder de borduursteken, worden de designs letterlijk 'opgelift', wat een opvallend driedimensionaal effect geeft. Deze techniek is vooral populair voor logo's en insignes op petten en andere hoofddeksels, maar wordt ook gebruikt op kleding en accessoires voor een onderscheidende look. Met 3D borduren komen designs tot leven, waardoor ze niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar zijn. Het resultaat is een opvallend, duurzaam en luxe eindproduct dat onmiddellijk de aandacht trekt."

Breng Ontwerpen Tot Leven met Tastbare Textuur en Dimensionale Diepte.

Laat je design spreken

3d borduren net even anders

Visuele impact

Dankzij het verhoogde ontwerp trekt 3D borduren direct de aandacht en biedt het een onderscheidende en memorabele uitstraling.

Duurzame kwaliteit

De stevige 3D borduurtechniek zorgt voor langdurige, slijtvaste en unieke designs, zelfs na frequent gebruik en wassen.

Luxueuze uitstraling

Het driedimensionale effect geeft een premium en elegante touch aan kledingstukken en accessoires. Zelfs in Ton sur Ton.

IS dit mogelijk?

hier veelgestelde vragen

3d Borduren is ene zeer mooie techniek, maar helaas kan niet alles.

Inhoud accordeon

Voor een mooi resultaat zijn kleine details en vele kleurwisselingen niet mogelijk met 3D borduren. Het mooiste resultaat geeft een tekst of afbeelding met open details.

Vrijwel ieder artikel kan 3D geborduurd worden. 3D borduren zal het meest worden toegepast op caps, maar een t-shirt of hoodie is bijvoorbeeld ook mogelijk.

altijd al je logo in 3d willen laten borduren

Voor ons is 3D borduren geen probleem

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om alle opties voor 3D te bespreken. Ons team denkt graag met je mee.

Urgent?

Bel ons +31 (0) 85 130 46 14

ontvang binnen 24 uur een voorstel