Badges

Badges

Borduren van badges

Het borduren van badges is een techniek waarbij een ontwerp direct op een stuk stof of ander materiaal wordt geborduurd om een onderscheidende patch of embleem te creëren. Deze geborduurde badges kunnen vervolgens op kleding, tassen, petten of andere items worden genaaid of gestreken.

Luxe Uitstraling

Veelzijdigheid van het borduren van badges

Ze kunnen op een breed scala aan materialen worden aangebracht, zoals stoffen, leer, petten, tassen, en meer.

IMG_0715

Colors voor motorclubs

Het driedimensionale karakter van borduurwerk geeft een tastbare kwaliteit die zowel zichtbaar als voelbaar is. Colors worden op speciale stof gemaakt.

Aanpasbaarheid

Van kleurkeuze tot design, geborduurde badges kunnen volledig op maat worden gemaakt om aan specifieke eisen of branding te voldoen.

badge machine

Afwerking

Badges worden door ons afgewerkt met een speciale steek. Hierdoor zullend e randen niet rafelen en geeft dit een unieke uitstraling.

Borduren en niet geweven badges

hier veelgestelde vragen

Enorm veel mogelijkheden voor geborduurde badges

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wij ontvangen het design voor een badge graag in vector formaat. Dit kan zijn in .pdf, .eps of in .ai 

Badges gaan enorm lang mee en zijn bijna onverwoestbaar. In sommige gevallen zal eerder het textiel aan vervangiung toezijn dan de badge.

Wij hebebn een speciale machine om de badge randen af te werken. Dit kan alleen rond en recht. Een badge rand zorgt ervoor dat de badge niet gaat rafelen en dat deze mooi op de kleding gestikt kan worden.

Ook een badge nodig

Vele mogelijkheden om badges te borduren

Nog niet duidleijk wat de mogelijkheden zijn. Ons team helpt je graag verder.

Urgent?

Bel ons +31 (0) 85 130 46 14

ontvang binnen 24 uur een voorstel