Direct to media

Direct to Media

Direct to media printing: Innovatieve oplossingen voor elk oppervlak

Transferdruk is een populaire druktechniek die veel wordt gebruikt in de textielindustrie, vooral voor het bedrukken van kleding zoals T-shirts, petten en tassen. Hier volgt een omschrijving van de methode: "Transferdruk is een proces waarbij een ontwerp eerst op een speciaal transferpapier wordt geprint en vervolgens met behulp van warmte en druk op een stof of ander materiaal wordt overgebracht. Het proces begint meestal met een digitale print van het gewenste ontwerp op het transferpapier. Dit bedrukte papier wordt vervolgens op het te bedrukken materiaal geplaatst, en met behulp van een hittepers wordt het ontwerp van het papier op het materiaal overgebracht. Er zijn verschillende soorten transferdruk, waaronder plastisol transfers, sublimatie transfers en digitale transfers. De keuze voor een specifieke transfermethode hangt af van het gewenste resultaat, het type stof en het specifieke ontwerp. Transferdruk is vooral populair voor kleine oplagen en gepersonaliseerde items vanwege de flexibiliteit en snelheid van het proces. Hoewel het eindresultaat duurzaam is, is het over het algemeen minder duurzaam dan directe drukmethoden zoals DTG, vooral na meerdere wasbeurten." Transferdruk biedt een handige manier om diverse ontwerpen snel en efficiënt op textiel te drukken, hoewel het belangrijk is om de juiste transfermethode voor het beoogde doel te kiezen.

Breng Gedetailleerde Ontwerpen Snel en Efficiënt Over op Elk Oppervlak

Veelzijdigheid en flexibiliteit:

Perfecte Reproductie van Complexe Ontwerpen op Diverse Materialen, Ideaal voor Gepersonaliseerde Items en Kleine Oplagen.

DTM op vynil

Een vector logo wordt in iedere gewenste kleur geprint op vynil en uitgesneden. Na het appliceren kan deze techniek worden gedrukt op ieder item.

Brick

Dit materiaal voelt aan als rubber maar voldoet aan alle duurzame normen. Dit materiaal wordt uitgesneden en is 1000 micron dik en geeft een 3d effect.

Specials

Printbare flockfolie, printbare glitterfolie, printbare brickfolie maar ook metallic folies geven ieder design een unieke uitstraling.

Vele vynil soorten kunenn tot 60 graden gewassen worden

Hier veelgestelde vragen

Geintresseerd naar deze druktechniek. Wellicht staat je vraag hieronder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Afhankelijke van het gewenste materiaal. DTM wordt berekend aan de hand van de hoeveelheid materiaal wat nodig is om het logo te bedrukken. Vele materialen zijn 50 cm breed, maar de printbare versies zijn veelal 70 tot 152 cm breed.

Voor DTM werken wij met vector logo’s. Deze worden na het printen uitgesneden. Bestandsformaten zijn .pdf, .eps en .ai

Voor DTM is een kleurverloop geen probleem. Alleen het logo wordt uitgesneden en daarvoor is een kleurverloop aan de rand van het logo niet mogelijk. Logo’s worden op een witte basis geprint.

JE vraag nog niet beantwoordt.

Direct to media druktechniek

Ons team / designers helpen graag verder om alle ideeën te verwezenlijken.

Urgent?

Bel ons +31 (0) 85 130 46 14

ontvang binnen 24 uur een voorstel