Fulfillment

Stap 1

Dropshipping

In een wereld waarin snelheid en efficiëntie essentieel zijn, biedt onze dropshipping service voor kledingmerken een naadloze oplossing voor ondernemers en merken. Zonder de zorgen van voorraadbeheer en logistiek, kunnen merken zich richten op wat ze het beste doen: unieke mode creëren en hun verhaal vertellen. Wij nemen de rest voor onze rekening.

Stap 2

Retouren

Retouren zijn een onvermijdelijk aspect van de mode-industrie, maar bij onze merken zien we dit als een kans om onze toewijding aan klanttevredenheid te benadrukken. Onze gestroomlijnde retourprocedure is ontworpen om zowel eenvoudig als transparant te zijn, waardoor klanten met vertrouwen bij ons kunnen winkelen.

Stap 3

Opslag

Bij het beheren van een kleding- of textielbedrijf komt meer kijken dan enkel design en productie. De opslag van eigen aangeleverd textiel speelt een cruciale rol in de keten van levering en distributie.

Stap 4

Voorraad beheer

Zodra het sample proces klaar is en de samples zijn goedgekeurd wordt de productie in gang gezet. Wij houden je op de hoogte van het productie proces en zullen je wat foto’s sturen tussendoor.

De productietijd is ongeveer 6-7 weken. Zodra de bestelling bij ons is binnengekomen doen wij een kwaliteits check. We kijken of alle producten juist zijn en alles klopt volgens de tech packs . Als dit het geval is plannen we een afspraak met jou in om de bestelling bij ons op te komen halen.

Stap 5

Hangtags

Kleding hangtags, vaak eenvoudigweg 'labels' of 'tags' genoemd, zijn niet alleen informatiedragers maar ook krachtige merkambassadeurs. Bevestigd aan kledingstukken, bieden deze tags essentiële details zoals de maat, het materiaal, de wasinstructies en de prijs.

Stap 6

Neklabels

Neklabels, ook wel bekend als binnenzijde-etiketten, zijn subtiele labels die vaak in de nek of op de tailleband van kledingstukken worden genaaid of aan de binnenzijde worden gedrukt. Ze dragen essentiële informatie over het kledingstuk, zoals maat, materiaal, wasvoorschriften en merkidentiteit.

Fulfillment is de toekomst

Binnen enkele dagen online en beginnen met verkopen.

Urgent?

Bel ons +31 (0) 85 130 46 14

ontvang binnen 24 uur een voorstel