Custom made

Stap 1

Online meeting

Allereerst zullen we met jou een online meeting inplannen. Hier zullen we elkaar kort aan elkaar voorstellen en kan jij je ideeën en visies met ons delen. We bespreken de mogelijkheden en zullen kijken of dit binnen jou budget mogelijk is. Allereerst zullen we met jou een online meeting inplannen. Hier zullen we elkaar kort aan elkaar voorstellen en kan jij je ideeën en visies met ons delen. We bespreken de mogelijkheden en zullen kijken of dit binnen jou budget mogelijk is.

Stap 2

Langskomen in onze showroom

Vervolgens kan je bij ons in de showroom langskomen om al jou ideeën uit te werken op papier. Je kan hier verschillende stoffen voelen, kleuren uitkiezen, eerder geproduceerde items passen en meten etc.

We zullen hier samen de tech packs maken en eventuele designs af maken. Ook zul je tijdens dit gesprek advies krijgen hoe je het opzetten van je kledinglijn het beste aan kan pakken. Wij zitten al een lange tijd in de textiel branche en weten uit ervaring wat wel en niet werkt.

Stap 3

Sample fase

goedgekeurd gaan we aan de slag met het maken van de eerste samples.

In onze fabriek zal van al je items 1 stuk worden geproduceerd naar wens. De tech packs zullen zorgvuldig worden nagelopen zodat jou product helemaal naar wens hier naar Nederland aankomt. Als de samples zijn binnengekomen nodigen we je uit in onze showroom om deze door te nemen. Als je nog aanpassingen wilt aan het product kan je dat in dit gesprek aangeven en wordt er een tweede sample gemaakt. Let wel, hoe meer samples er worden gemaakt hoe meer geld je hier aan kwijt zal zijn.

Stap 4

Productie fase

Zodra het sample proces klaar is en de samples zijn goedgekeurd wordt de productie in gang gezet. Wij houden je op de hoogte van het productie proces en zullen je wat foto’s sturen tussendoor.

De productietijd is ongeveer 6-7 weken. Zodra de bestelling bij ons is binnengekomen doen wij een kwaliteits check. We kijken of alle producten juist zijn en alles klopt volgens de tech packs . Als dit het geval is plannen we een afspraak met jou in om de bestelling bij ons op te komen halen.

voor de unieke klant hebben wij unieke producten

Custom made kleding laten maken

Uniek en Perfect Passend

Custom made kleding staat voor een persoonlijke touch en perfectie in elk detail. Het is de kunst van het creëren van kleding die specifiek is afgestemd op de unieke wensen en maten van de drager. In plaats van te kiezen uit standaardopties in een winkel, biedt maatwerk de mogelijkheid om stijl, stof, kleur en pasvorm tot in de fijnste details te personaliseren. Het resultaat is een kledingstuk dat niet alleen perfect past, maar ook de persoonlijkheid en smaak van de drager weerspiegelt. Of het nu gaat om een op maat gemaakt pak, een speciaal ontworpen jurk of bedrijfskleding die de branding van een organisatie vertegenwoordigt, custom made kleding zorgt voor een ongeëvenaarde individualiteit en kwaliteit. Het is de ultieme uiting van stijl, comfort en persoonlijke voorkeur.”

uitspringen tot perfectie

Custom made

Geheel naar eigen smaak aan te passen. Maar wij helpen je graag op weg.

Elk kledingstuk wordt precies op maat gemaakt, wat zorgt voor een ongeëvenaard comfort en een flatterende pasvorm.

Geef je eigen draai aan mode met ontwerpen die nergens anders verkrijgbaar zijn.  Jouw fantasie is jouw limiet.

Handgemaakte details en superieure materialen zorgen voor een kledingstuk dat is gebouwd om lang mee te gaan.

Van stofkeuze tot afwerking, elk aspect van het kledingstuk weerspiegelt jouw persoonlijke smaak en stijl.

Maatwerk betekent vaak minder verspilling, omdat er alleen wordt geproduceerd wat nodig is en vaak met duurzamere methoden.

Draag iets dat speciaal voor jou is gemaakt en onderscheid je van de massa. Laat jouw ideeen door ons realiseren.

Veelgestelde vragen
Voor Custom MAde

Heb je een vraag?

Dan helpen wij je alvast graag op weg. Gezien de eindeloze mogelijkheden. Jier alvast de meest voorkomende vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wij produceren vanaf 150 stuks per item. Wel kan dit item in verschillende maten gemaakt worden.

Dit ligt aan vele factoren. Denk aan de kwaliteit van de stof, de afwerking en de bewerkingen. Gezien er veel mogelijkheden zijn zijn er ook vele prijs mogelijkheden.

Afhankelijk van de specifieke wensen kan custom made tussen de 4 en 12 weken duren.

een uniek idee

Wij realiseren custom made items

Ook benieuwd naar de mogelijkheden.

Urgent?

Bel ons +31 ( 0 ) 85 130 46 14

ontvang binnen 24 uur een voorstel